SVET JE POLUDEO ZA OVOM DIJETOM: Zamenite samo JEDNU stvar u ishrani i smršaćete NEVEROVATNOM BRZINOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET JE POLUDEO ZA OVOM DIJETOM: Zamenite samo JEDNU stvar u ishrani i smršaćete NEVEROVATNOM BRZINOM!

Efikasno i brzo.

Praznici su prosli, i polako smo počeli sa pripremama za leto i kratke haljine i plažu. Umesto da gladujete i iscrpljujete se napornim treninzima, probajte ovu super trik dijetu koja će vam pomoći da se brzo rešite viška kilograma.

Dijete su uglavnom zahtevne i skupe, a mnogima se kilogrami vrate neverovatnom brzinom. Nutricionisti su nedavno otkrili jedan trik koji je mnogima pomogao da izgube masne naslage, a reč je o dijeti bez masti. Stručnjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ističu da masne namirnice treba da svedete na minimum, odnosno da se samo 30 odsto vaše ishrane zasniva na takvoj hrani.

Ova dijeta podrazumeva da smanjite i unos zdravih masnih namirnica, kao što je riblje ulje, jogurt, avokado, sir, jaja i orašasti plodovi, sve dok se ne rešite viška kilograma. Masti sadrže najviše kalorija koje je teško potrošiti, pa se zato njihovim izbacivanjem broj unetih kalorija u toku dana skoro prepolovi. Istraživanja pokazuju da masti sadrže oko 9 kalorija po gramu, dok ugljeni hidrati i proteini oko 4, pa ako imate osećaj gladi, bolje je da jedete hranu bogatu proteinima.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.