SVE VREME POGREŠNO BRIJEMO NOGE: Žene ODUŠEVLJENE - ovaj način traje 30 SEKUNDI i nema šanse da se posečete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 08:27

SVE VREME POGREŠNO BRIJEMO NOGE: Žene ODUŠEVLJENE - ovaj način traje 30 SEKUNDI i nema šanse da se posečete!

Ovaj video je pokupio preko 70.000 lajkova.

Jedna od radnji koju najveći broj žena posebno mrzi jeste brijanje nogu. Neretko se dešava da završimo sa flasterima po nogama jer u žurbi ne prevlačimo paljivo brijač preko kože.

Možda ipak nije do žurbe i naše nespretnosti, možda zapravo sve vreme na pogrešan način brijemo noge?

Video koji je objavila jedna korisnica TikTok-a po imenu Loren Henderson izazvao je burnu reakciju na ovoj društvenoj mreži, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada ga pogledate biće vam jasno i zašto. Loren kaže da sve vreme ppogrešo brijemo noge i da "ispravan" način mnogo kraće traje, nema posekotina, a noge su glatke za manje od 30 sekundi.

U videu koji je pokupio preko 70.000 lajkova ova dama kaže da ključ leži u tome da brijač pomerate gore-dole po nozi, a da ga pritom uopšte ne odvajate od kože.

- Videla sam ovo i zauvek me je promenilo. Ako brijete noge, dobro poslušajte. Znate kako mi, žene, nasapunjamo noge i obrijemo deo, pa sve to ponovimo sa drugim delom, itd? Pogrešno! Probajte ovaj način umesto toga. Brijte noge bez prestanka i bez podizanja brijača. Obrijete, ali ne podižete - napominje Loren, i dodaje:

- Jutros mi je bukvalno bilo potrebno pet sekundi da obrijem jednu nogu. To je najbrže što sam uspela do sada u životu da uklonim dlačice, a možete da pređete preko kolena i nećete se poseći - dodala je.

Reply to @ccatch1981 knee shaving😉 ##fy ##fyp ##foryou ##shavingtips ##shavinghack

♬ original sound - Lauren Henderson

Njen trik je impresioniralo ogroman broj žena koje su joj se zahvaljivale na ovoj mudrosti  i tome što im je "olakšala život".

- Prvi put u životu jedva čekam da se obrijem sutra ujutro - napisala je jedna korsnica ove mreže, dok je druga dodala:

- Probala sam iz čiste znatiželje i zaista uspeva. Nema šanse da se posečeš, a noge su savršeno glatke!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.