SVE TEORIJE PADAJU U VODU! Kejt Midlton VIĐENA u javnosti, bila u društvu princa Vilijama, njihovo ponašanje govori sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:18

SVE TEORIJE PADAJU U VODU! Kejt Midlton VIĐENA u javnosti, bila u društvu princa Vilijama, njihovo ponašanje govori sve

Nova nada za sve obožavatelje kraljevske porodice.
Nakon brojnih nagađanja o zdravlju Kejt Midlton i neizvesnoj situaciju u braku sa princom Vilijamom, britanski mediji sada prenose da se Kejt polako vraća svojim kraljevskim obavezama.
Pre nekoliko dana oglasili su se njeni bliski saradnici, koji su otrkili da mesecima nisu u kontaktu sa njom kao i da se princeza povukla. Međutim, Kejt i Vilijam su viđeni na kraljevskoj farmi zajedno, a prisutni kažu da je vojvotkinja izgledala zdravo i srećno u razgovoru sa svojim suprugom.
Ostatak jutra par je proveo u društvu sa decom, koja su se bavila sportskim aktivnostima.
Izvori bliski paru navode da je par "razoren", to jeste da im je jako teško...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Najnoviji SNIMAK Kejt Midlton - Konačno se POJAVILA u JAVNOSTI, pogledajte kako sada izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:16

Definitivno oporavak teče u dobrom pravcu...Brojne teorije kružile u u poslednje vreme društvenim mrežama, a tiču se zdravstvenog stanja princeze od Velsa, Kejt Midlton, koja se pre tri meseca povukla iz javnosti zbog oporavka nakon operacije...Javnost je bila prilično zabirinuta za njeno stanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.