SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Lidija Vukićević POKAZALA svoju oazu MIRA, detalji će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Lidija Vukićević POKAZALA svoju oazu MIRA, detalji će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Glumica je radila dugo na uređenju svog doma kako bi izgledao baš onako kako je ona zamislila!

Glumica Lidija Vukićević jedna je od retkih pripadnica njene branše koja je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram i redovno sa svojim pratiocima deli detalje iz svog privatnog života. Ono u čemu njeni pratioci najviše uživaju jesu slike njenog predivno uređenog doma, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

I sama Lidija priznala je da je na uređenju svog doma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radila dugo kako bi izgledao baš onako kako je ona zamislila, pa su čak i neki zidovi morali da budu uklonjeni da bi dobila ono što želi.

Kada su praznici, svi čekaju da vide upravo šta je Lidija uradila i kako je ukrasila svoj dom, jer uvek iznova i iznova prevaziđe samu sebe.

Još fotografija iz glumičinog doma pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.