SVAKOG DANA 20 SJAJNIH NAGRADA ČEKA NA VAS: Nikad lakše do novog telefona, putovanja i šopinga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 15:08

SVAKOG DANA 20 SJAJNIH NAGRADA ČEKA NA VAS: Nikad lakše do novog telefona, putovanja i šopinga!

Leto je u toku, a sa porastom temperature raste i želja za bekstvom iz grada, opuštanjem i uživanjem na nekoj lepoj destinaciji.

Izlasci i druženja su intenzivnija nego inače pa maštamo o novoj garderobi i luksuznoj kozmetici, romantičnim večerama koje neko drugi priprema za nas ili novom telefonu kojim ćemo zabeležiti sve te trenutke i sačuvati uspomene na letnje avanture.

U toku je i Svetsko prvenstvo za žene, a upravo to može biti vaša karta za najkraći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put do sjajnih nagrada koje je Mozzart spremio za vas. Dok se žene na terenima u Australiji i na Novom Zelandu bore za svoje mesto pod fudbalskim suncem, vi se svakog dana nikada lakše možete izboriti za neku od 20 fenomenalnih nagrada, tipujući na parove Mundijala. Nedovoljno poznavanje sportske terminologije ne treba da vas zabrinjava jer za osvajanje nagrada uopšte nisu potrebne neke megalomanske kvote, kao ni veliki ulozi. Minimalna uplata koja vam svakog dana može doneti Samsung Galaxy Z flip 4, vikend za dvoje u hotelu Ramonda, vaučere za šoping, premium parfeme ili romantičnu večeru iznosi samo 100 dinara!

Sve što je potrebno jeste da rešite neki od dnevnih zadataka, a pomoć u popunjavanju tiketa uvek možete potražiti od druga, kolege ili dečka. Tek smo na polovini takmičenja tako da više od 250 sjajnih nagrada još uvek čeka nas vas. Pratite dnevne uslove svakog dana, zabavite se, igrajte i pridružite se najjačoj ekipi Mozzart pobednica!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svakog dana 20 sjajnih nagrada čeka na vas: Nikad lakše do novog telefona, putovanja i šopinga

Izvor: Danas, 02.Avg.2023

Leto je u toku, a sa porastom temperature raste i želja za bekstvom iz grada, opuštanjem i uživanjem na nekoj lepoj destinaciji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.