SVAKI DAN SE PITAM ŠTA SAD?! Rodila je prvo dete u 52. godini, ali na OVAJ problem nije računala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKI DAN SE PITAM "ŠTA SAD"?! Rodila je prvo dete u 52. godini, ali na OVAJ problem nije računala!

"Neću da vas lažem..."

Glumica Ljiljana Jakšić Salveta u 52. godini rodila je ćerku Dariju koja je centar njenog sveta. Iako uspešno balansira između privatnih i poslovnih obaveza, priznaje da joj nije uvek lako što sama odgaja naslednicu.

- Da se ne lažemo. Da je lako, nije. Na spavanje idem sa mišlju "šta sutra". Raspored je gust i treba sve postići. Naiđu momenti kada kažem "Ne mogu više, umorna sam". Ali, ne žalim se. To je život o kojem sam maštala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Ljiljana.

Glumica je priznala da ponekad mora da potraži pomoć kada je reč o čuvanju Darije, ali i da plati za istu.

- Ako imam poslovne obaveze prinuđena sam da organizujem nekog ko će mi pričuvati dete. Naravno, za novčanu nadoknadu - iskrena je glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.