SVAĐE SA MUŽEM ZBOG USISIVAČA SU PROŠLOST! Evo KAKO da ČIŠĆENJE kuće bude svim ukućanima PRAVI UŽITAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:01

SVAĐE SA MUŽEM ZBOG USISIVAČA SU PROŠLOST! Evo KAKO da ČIŠĆENJE kuće bude svim ukućanima PRAVI UŽITAK!

Ništa lakše!

Što nam se više približava oktobar i dani postaju sve kraći, svi polako počinjemo da se pripremamo za hladnije dane i noći, koje ćemo sve češće provoditi u svojim domovima. A svi znamo šta boravak čitave porodice u kući znači…

Na svakoj fotelji ili kauču mrve i dlake kućnih ljubimaca, podmukla prašina po zavučenim i teško dostupnim delovima nameštaja, a o nezgodama sa prolivenom hranom, sokovima ili vodenim bojicama, da i ne govorimo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kada bi samo postojala nekakva magična sprava koja bi nam pomogla da u jednom potezu i za samo par minuta počistimo sve ove svakodnevne nečistoće - gde bi nam bio kraj.

Možda niste znali - takva magična sprava postoji. U pitanju je štapni PowerPro Aqua - bežični usisivač 3-u-1 kompanije Philips - koji je istovremeno usisivač za pod, ručni usisivač za nameštaj i teško dostupna mesta i brisač podova.

Ovi uređaji savršeni su upravo za svakodnevne nezgode koje se u svakom domu dešavaju, jer omogućavaju temeljno i brzo bežično usisavanje i mokro brisanje. To podrazumeva da u jednom potezu možemo usisati mrve i ukloniti fleke sa poda.

A post shared by @demos_milan on Jan 10, 2019 at 11:07am PST

Sistem za brisanje odličan je za sve vrste tvrdih podova. Tokom rada ispušta taman onoliko vode koliko je neophodno za optimalnu vlažnost podova, a sistem se uključuje se i isključuje samo jednim „klik”. Rezervoar za vodu je kapaciteta 0,2l što omogućava brisanje do 50m2 podne površine u jednom potezu, a uz uređaj se dobija mikrofiber jastučić koji se može prati u veš mašini.

Što se usisavanja tiče, zahvaljujući troslojnom filteru nemačke tehnologije, Philips PowerPro Aqua 3-u-1  uklanja do 99,7% bakterija na svim vrstama tvrdih podova, eliminiše više od 95% štetnih čestica polena i drugih alergena, a fantastičan je za usisavanje svih vrsta dlaka.

Takođe, vrlo jednostavno pretvara se iz ručnog usisivača za usisavanje mrva sa stola, preko klasičnog usisivača, do usisivača nameštaja i teško dostupnih uglova. Sve što usisate odlazi u specijalnu posudu za prašinu koja se nakon upotrebe s lakoćom isprazni u kantu za smeće.

Pritom, PowerCyclone ventilator rotira brzinom i do 300 km/h, čime se u ciklonu postiže jaka gravitaciona sila koja tokom usisavanja olakšava i ubrzava razdvajanje prašine i vazduha, a tu je i supermoćna Turbo funkcija, koja uređaju, kada je to potrebno, daje dodatnu usisnu snagu.

Philips PowerPro Aqua 3-u-1 je veoma praktičan, jer je samostojeći, pa možemo da ga pozicioniramo gde god nam odgovara – da ne smeta, a opet da uvek bude pri ruci. Takođe, sa ovim usisivačem nema više ni saplitanja o kablove, jer snažne litijum-jonske baterije omogućavaju da uređaj u klasičnom modu koristimo od 40 do 60 minuta, u zavisnosti od modela usisivača.

A post shared by Uradi-zaradi (@uradizaradi) on Aug 19, 2020 at 11:52am PDT

Kada se sve sabere i oduzme, jasno je da Philipsov štapni PowerPro Aqua bežični usisivač 3-u-1  predstavlja odličnog saveznika za brzo sređivanje kuće, a posebno je praktičan u svim onim nepredviđenim situacijama kada se nešto prospe ili prolije.

Ipak, njegova najveća vrednost leži u tome što nam na raspolaganje stavlja više kvalitetnog vremena da ga, umesto čisteći kuću, provedemo u društvu svoje porodice ili prosto da uživamo u sitnim životnim zadovoljstvima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.