SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA: Ne zanima me bivši suprug, mom sinu je otac Sale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA: Ne zanima me bivši suprug, mom sinu je otac Sale!

Iskreno do koske.

Pevačica Suzana Jovanović ponosno priča o devetnaestogodišnjem braku sa jednim od najimućnijih ljudi na ovim prostorima, Sašom Popovićem.

S druge strane, ono o čemu jako retko govori jeste njen prvi brak u koji je ušla kada je imala 18 godina i iz kojeg ima sina Danijela. Taj brak je trajao samo sedam meseci a kada se razvela, Suzana nije ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

Slavica Ćukteraš je bila prava lepotica, povukla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, porodila pre 8 meseci a današnji izgled - ŠOK!

Inicijalna kapisla za to svakako je bila činjenica da njen prvi muž nikada nije pokazao interesovanje za sina.

- Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku, ističe da je Danijel njegov sin - rekla je Suzana za "Alo".

4 MESECA NAKON RAZVODA OD ŽIKE: Dajana ponovo ZALJUBLJENA - evo ko je srećnik!

Za prvog supruga nema reči hvale.

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga spominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio, naučio je od njega. On i radi kod nas u "Grandu" kao ton-majstor i odlično se snašao u toj ulozi - istakla je pevačica.

NIJE IZDRŽALA...Članica žirija Zvezda Granda u bolnici! (FOTO)

Podsetimo, Suzana je u braku sa Sašom Popovićem dobila ćerku Aleksandru koja je ove godine proslavila punoletstvo. Ni Aleksandra ni Danijel ne žele da se medijski eksponiraju i žive život daleko od očiju javnosti, bez obzira na to što su im roditelji poznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.