SUROVO PREPUCAVANJE! Jovana Jeremić u svetlucavom zelenom odelu sa paperjem - NEPRIKLADNO za jutarnji program (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 14:40

SUROVO PREPUCAVANJE! Jovana Jeremić u svetlucavom zelenom odelu sa paperjem - NEPRIKLADNO za jutarnji program (FOTO)

Komentari za ovaj izbor se samo nižu!

Voditeljka Jovana Jeremić ne propušta priliku da se pohvali odevnim kombinacijama koje nosi u jutarnjem programu, ali su one vrlo često namenjene za svaku drugu priliku, samo ne za vođenje emisije ovog tipa.

Sudeći i po komentarima na društvenim mrežama, Jovana vrlo retko dobija podršku upravo ljudi koji je prate na mrežama, jer su mnogi ogorčeni i besni zbog njenog ponašanja u toku razgovora sa sagovornicima, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zbog odevnih kombinacija koje bira.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Danas je podelila video na kojem se pohvalila kompletom koji je nosila u jutarnjem programu, a reč je o materijalu optočenom svetlucavim štrasom. Tamno zelena boja odela, sastoji se od suknje, na rubove je prišiveno paperje u istoj boji i sako. Sve je upotpunila pamučnom majicom koju je nosila ispod sakoa, a već danima bira iste cipele, crne salonke sa visokom potpeticom, koje je sudeći po najavama i objavama, platila skupo i sada ih maksimalno koristi.

- Odelo kida - napisala je u opisu fotografije.

"S*ksepil nije tvoj adut uprkos tome što to misliš. Dok četvoro gostiju pričaju, u prvom planu su tvoje grudi i opet podizanje šoljice što je omalovažavanje gostiju i skreće pažnju sa onoga što pričaju, a pritom je svaki od njih pameniji od tebe. Ispijanje kafe, popravljanje šminke, garderobe, brisanje nosa i slično se radi kada nisi u kadru. Shvatam da su ta afektiranja jedini način da skreneš pažnju na sebe. Ružno izgleda i zato i dobijaš ovakve komentare."

"Odelo kida, i vrlo prikladno za jutarnje časove! A kad ćemo cipele da promenimo? Još malo ćeš i u teretanu da ih nosiš."

"Noge su ti malo debele. Između ostalog."

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.