SUPER TRIK: 2 LIMUNA stavite u RERNU i ostavite otvorena vrata preko noći - evo šta će se DESITI do jutra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 18:17

SUPER TRIK: 2 LIMUNA stavite u RERNU i ostavite otvorena vrata preko noći - evo šta će se DESITI do jutra!

Uradite ovo pre nego odete na spavanje.

Iako je verovatno najbolja opcija da otvorite prozore da u vašu sobu uđe čist vazduh, u tom slučaju vam se stvara novi problem a to su muve, komarci i ostale razne bube koje jedva čekaju da uđu u vaš dom.

Na vašu sreću, postoji trik koji će vas spasiti od tih malih napasti.

Sve što vam je potrebno je rerna i dva ili tri limuna. Pre nego što odete na spavanje, presecite par limuna na pola i stavite ih u ugašenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rernu čija vrata ćete ostaviti otvorena.

Ujutro kada se probudite, zatvorite vrata rerne i upalite je samo na par minuta. Nakon toga je ugasite i ostavite vrata ponovo otvorena. Vaš dom će mirisati lijepo i nećete vidjeti nijednog insekta u domu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.