SUMNJATE NA RAK DOJKE? Odmah proučite OVU fotku, jer vam može spasiti život! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJATE NA RAK DOJKE? Odmah proučite OVU fotku, jer vam može spasiti život! (FOTO)

Žena koja je pobedila rak dojke odlučila je da objavi svoju životnu priču i tako inspiriše mnoge.

Malo žena zna šta kako izgleda rak dojke i kako se otkriva, misleći da je kvržica na dojci koju napipate dovoljan pokazatelj da bolujete od raka. Ne, ona se menja u mnogo oblika i stanja, a baš to i pokazuje fotografija, inače deo kampanje "Know Your Lemons", koju je pokrenula Erin Smit Čiz.

Na fotografiji se vidi u kojim se sve oblicima rak može pojaviti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od kvržica, iscjetka, vidljivih vena i uvučenih bradavica, a limuni simboliziraju dojke. Ova fotografija je Erin spasila život.

MOŽE BITI TRAGIČNO! Obratite pažnju na BOJU KRVI na ulošku - PMS dosta govori o vašem zdravlju!

NIJE PMS NEGO...Ovo su sigurni znaci NAJRANIJE trudnoće - prepoznajte ih NA VREME!

- Znala sam sve o samopregledima, ali da nisam naišla na ovu fotografiju, ko zna gde bih bila sada. Učinite nam uslugu i prestanite igrati igrice sa svojim životom već počnite da pomažete ljudima - napisala je Erin na svom Fejsbuku.

Objavu je šerovalo 28.000 ljudi, od muškaraca do žena, a podelite je i vi, jer svaka promena na dojci može ukazivati na najgore.  Ranim otkrivanjem raka možete spasiti život sebi ili drugima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.