STRUGAR POSTAO OTAC PO DRUGI PUT! Glumac dobio SINA sa dugogodišnjom poznanicom - TRUDNOĆU su uspešno KRILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 21:49

STRUGAR POSTAO OTAC PO DRUGI PUT! Glumac dobio SINA sa dugogodišnjom poznanicom - TRUDNOĆU su uspešno KRILI!

Glumac ne krije sreću!

Glumac je potvrdio naša saznanja i istakao da je srećan zbog dolaska Iva, ali da devojku Olju ne želi da eksponira jer ona nije deo javnog života.

Harizmatični glumac Petar Strugar nedavno je dobio drugog naslednika sa dugogodišnjom poznanicom.

- Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - rekao je kratko Petar Strugar, koji iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima sina Zariju.

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar)

Saznanje da će dobiti drugog naslednika Petra je obradovalo, te je sa nestrpljenjem čekao njegov dolazak.

- Kada mu je devojka saopštila da je u drugom stanju, Petar je bio oduševljen jer je oduvek želeo veliku porodicu. Mnogo je vezan za starijeg sina, a sada sa Ivom se prisetio kako sve ide od menjanje pelena do kupanja - kaže dobro obbavešten izvor upućen u celu priču.

Petar posle nekoliko javnih veza nije želeo da sadašnju devojku eksponira u medijima, zato je cela ova priča sve iznenadila.

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar)

- Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona - dodaje izvor blizak novopečenim roditeljima.

Podestimo samo, glumac je tokom prošle godine okončao ljubavnu vezu sa pevačicom Milicom Todorović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.