STRIJE NA S*S*MA: Lejdi Gaga nosila haljinu od milion dolara, ali ovaj DETALJ je promakao svima! Uništila sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRIJE NA S*S*MA: Lejdi Gaga nosila haljinu od milion dolara, ali ovaj DETALJ je promakao svima! Uništila sve!

Opustila se!

Lejdi Gaga nas nikada ne ostavlja u stanju ravnodušnosti. Tako je bilo i ovoga puta.

Ona se pojavila na premijeri filma i rimejka "Star is born" iz 1937. godine u kom glavne uloge tumače Bredli Kuper i ona, a na sebi je imala haljinu "Alexandre Vauthier", čuvenog francuskog kreatora čija cena iznosi vrtoglavih 827.520 dinara!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Sep 27, 2018 at 5:39pm PDT

Kao što možete da vidite haljina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je fenomenalna umetnička kreacija i Gaga se potrudila za ovu priliku.

Ipak, pregledajući njen Instagram profil, druga fotografija nam je privukla pažnju. Lejdi Gaga je napravila selfi u automobilu.

Na sebi je imala narandžastu haljinu, ali se pri vrhu otvora jasno vide sitne brazde na njenim grudima.

Dakle dame, niko nije savršen pa ni Lejdi Gaga, neka vam ovo bude mali predah, da danas zastanete, divite se svom telu i budete zadovoljne onim što imate.

Kao što vidite ne postoji novac kojim može da se kupi savršenstvo po kriterijumima modernog društva, savršenstvo u tom obliku ne postoji.

Ipak, postoji drugo savršenstvo, pronađite ga u ogledalu.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Aug 30, 2018 at 4:49am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.