STRAŠNA TRAGEDIJA! Roditelji primetili MALI OSIP na bebinoj ruci, a za samo par sati usledio je PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2022, 16:00

STRAŠNA TRAGEDIJA! Roditelji primetili MALI OSIP na bebinoj ruci, a za samo par sati usledio je PAKAO

Sve se desilo tako brzo!

Artur Kiling (Arthur Keeling), 14. mesečna beba, dobio je blagu temperaturu i počeo da se umara tokom igre sa svojim sestrama. Roditelji su reagovali dajući mu lek, ali ubrzo su primetili i blagi osip i odmah pozvali hitnu pomoć.

Za kratko vreme situacija je dobila stravičan obrt. Doktori su se borili za Arturov život, ali za samo nekoliko sati od kad su roditelji primetili osip, beba je preminula.

U bolnici su utvrdili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mališan dobio sepsu i da se bakterija proširila brzinom svetlosti.

Neutešni roditelji morali su da se oproste od malog Artura 14. januara. Njegove sestre bliznakinje i dalje su male da bi shvatile šta se desilo, ali primećuju da brata nema.

Ovaj nesrećni događaj podstakao je Arturovu porodicu da se trude da podignu svest o posledicama sepse, kako bi upozorili ostale roditelje.

Prvi simptomi koji se javljaju su ledena koža, zajapurenost, osip, povraćanje i ubrzano disanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.