STRAH PRED NEIZVESNIM DOGAĐAJIMA, briga i nemir: Sutrašnji dan donosi PROBLEME ovoj grupi ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 18:20

STRAH PRED NEIZVESNIM DOGAĐAJIMA, briga i nemir: Sutrašnji dan donosi PROBLEME ovoj grupi ljudi

Mesec ulazi u znak Vodolije aktivirajući neke promene

Od četvrtka Mesec ulazi u znak Vodolije aktivirajući polje društva i promena.

Pitali smo astrološkinju Jasminu Mitrović šta to donosi na ličnom nivou, a evo šta je ona rekla za Srbiju Danas.

- Ovog dana može doći do radikalnih promena unutar zajednice, društvenih događanja i kolektiva. Neke grupe ljudi istomišljenika može se pobuniti baš ovog dana.

- Na ličnom nivou >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi do osećaja straha pred nepoznatim i neizvesnim događanjima. Osećate nemir i potrebu da nešto radikalno promenite. Savet je da to i učinite jer u suprotnom se možete prilagođavati nečemu što dolazi iz kolektiva kao spoljni faktor. Mesec u kvadratu sa Merkurom donosi prenaglašenu komunikaciju, posebno sa osobom koja je inače tvrdoglava po prirodi.

- Obe strane će se čvrsto držati za svoje stavove ne popustajući ni malo. Samo ako se sagleda šira slika i obe strane doći će do pomirenja i razumevanja. - rekla je Jasmina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.