STOMAK SE UVUKAO, RUKE ISUVIŠE KOŠČATE: Dnevno je trošila na hiljade evra, onda je RASPRODALA ČAK I POSUĐE, danas šokira fotografijom u kupaćem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 07:19

STOMAK SE UVUKAO, RUKE ISUVIŠE KOŠČATE: Dnevno je trošila na hiljade evra, onda je RASPRODALA ČAK I POSUĐE, danas šokira fotografijom u kupaćem!

Oduvek je privlačila pažnju

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić već godinama se ne pojavljuje na sceni, a deluje da je rešila svoj život da promeni iz korena.

Godinama je nizala skandale, javno govorila o drogama i opijatima koje je koristila, a sad je nastavila da šokira, pa je sa pratiocima podleila niz izazovih fotografija među kojima su i one u kupaćem kostimu, na kojima, sudeći prema komentarima, izgleda neuhranjeno.

Ova ekscentrična pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je živela u Gruziji, a nakon što je jednom prilikom otkrila, odustala je od muzike i bavi se čitanjem tarot karata. Pre izvesnog vremena počela je da rasprodaje svoje stvari putem Instagrama, a pored odeće na svom profilu prodaje posuđe, sunčane naočare i razne sitnice.

A post shared by Sasha (@_sashathewicked_)

- Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari - napisala je Dunja svojevremeno.

A post shared by Sasha (@_sashathewicked_)

Podsetimo, do pre nekoliko godina Dunja je uživala u luskuznoj vili u Beogradu, imala privatnog vozača i svakodnevno trošila na hiljade i hiljade evra. O njenom raskalašnom životu pisali su svi mediji u regionu, a nakon očevog bankrota pobegla je iz zemlje i živi po inostranstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.