STOMAČIĆ SE VEĆ VIDI! Trudna poznata MANEKENKA - lepa vest se širi estradom! Saopštili i POL bebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOMAČIĆ SE VEĆ VIDI! Trudna poznata MANEKENKA - lepa vest se širi estradom! Saopštili i POL bebe

Preslatko!

Iako je godinama unazad uspešno čuvala svoj privotni život od očiju javnosti, prelepa voditeljka iz Hrvatske, Iva Jerković (38), s dugogodišnjim dečkom Josipom Antićem, očekuje prvo dete.

Iva je već tri meseca u drugom stanju. Lepu vest je potvrdila i jedna njena bliska prijateljica.

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on May 19, 2019 at 10:01am PDT

- Istina je da je Iva trudna sa svojim dugogodišnjim partnerom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Josipom Antićem. Vest o trudnoći razveselila je kako njih, tako i njihove bližnje. Par čeka devojčicu, a Iva se jako raduje novoj majčinskoj ulozi u svom životu - otkrila je prijateljica. Jerković srećnu vest još uvek nije potvrdila.

Jedna od najlepših Hrvatica uvek je bila tajanstvena kada su u pitanju muškarci i njene ljubavne veze. S biznismenom Antićem je povezuju više od 15 godina, ali službeno nikada nisu potvrdili svoju vezu.

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on Aug 25, 2019 at 10:27am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.