STIŽE SA SVIH STRANA! Tri znaka koja će imati najviše sreće sa novcem, potrebno je da urade ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 14:28

STIŽE SA SVIH STRANA! Tri znaka koja će imati najviše sreće sa novcem, potrebno je da urade ovo

Spremite se za finansijsku infuziju!

Horoskop za maj otkriva da će ova tri znaka imati najviše sreće sa finansijama.

Ovan

Ovna u maju može očekivati velika finansijska sreća. Očekuje ih povećanje plata ili unapređenje. Mnogi prijatni finansijski događaji biće prilično neočekivani. Merkur će se od 15. maja osloboditi retrogradne faze, kao i Mars koji će 20. maja preći u znak Lava. Ispostavilo se da početak meseca može biti težak, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda će njegova druga polovina za Ovna biti pravo skladište novih ideja i pozitive.

Strelac

Strelac će imati sreće u finansijskoj sferi iz razloga što će Pluton usporiti brzinu razmišljanja. Ni sami Strelci neće biti pogođeni njegovim negativnim uticajem, pa će predstavnici ovog horoskopskog znaka moći da zaobiđu svoje konkurente u borbi za moć, novac i napredovanje. Ovaj mesec će biti izuzetno produktivan, ali samo ako Strelci ne budu lenji i odlože stvari za kasnije.

Vodolija

Vodolija će biti uspešna u svim oblastima odjednom. Sreća će ih pratiti za petama, a vremenom će se to dešavati sve jasnije. Astrolozi veruju da sreća i uspeh u jednoj oblasti mogu postati pomoć za uspeh u drugoj. Vodolije čeka vrtlog događaja, od kojih će im mnogi dati inspiraciju, sreću i pozitivu. Ako ljudi ovog vazdušnog znaka žele da unaprede finansijsku situaciju, potrebno je samo da pronađu dobro raspoloženje. Sve je u njihovim rukama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovan, Strelac i Vodolija u maju 2023. imaće priliku da značajno poboljšaju finansije

Izvor: Luftika.rs, 02.Maj.2023, 11:42

Proleće je period dobrih vibracija, radosti i pozitivne energije, vreme kada se sve budi. Neke horoskopske znakove će takva energija pratiti i na polju finansija u maju 2023. godine.. Ovan Ovna u maju može očekivati velika finansijska sreća. Očekuje ih povećanje plata ili unapređenje. Mnogi prijatni...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.