STIŽE PRINOVA: Omiljeni RIJALITI par čeka bebu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE PRINOVA: Omiljeni RIJALITI par čeka bebu!

Dobiće blizance?

Jedan od najomiljenijih parova na svetu, Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest čekaju treće dete, kako pišu svetski mediji.

Za Žikinog sina kojeg mu je RODILA Dajana svi znaju, a ovo je njegov stariji sin, iz prvog braka!

Za svega šest meseci njihova porodica će postati bogatija za jednog ili čak dva člana, ali i siromašnija za 12.500 ili 25.000 evra, koliko su platili surogat majci ukoliko im podari blizance.

Sećate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li se čuvene Nataše iz istoimenog filma? Danas ima 33 godine i izgleda OVAKO! (FOTO)

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 19, 2017 at 10:16pm PDT

Zbog zdravstvenih problema, starleti su lekari zabranili da zatrudni pa je par angažovao devojku u dvadesetim godinama koja je kako se spekuliše, već u trećem mesecu trudnoće.

TUGA: Za Anđelinu svi mislili da BOLUJE od anoreksije a u pitanju je MNOGO ozbiljnija bolest

Izvor blizak paru kaže da su njih dvoje presrećni što će dobiti treće dete a za surogat majku spremljen je specijalan ugovor. Naime, ona ne sme da puši, pije, konzumira narkotike, a posebno je zanimljivo što ne sme da koristi saunu, da farba kosu, i jede suši. U toku jednog dana, za ovih devet meseci ona će smeti da popije samo jedan napitak sa kofeinom.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 6, 2017 at 4:30pm PDT

Podsetimo, Kim i Kanje su u braku od 2014. godine i imaju trogodišnju ćerku Nort i sina Seinta (1).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.