STIŽE DEVOJČICA! Mina Milutinović i Nemanja Nedović odabrali NEOBIČNO IME za ćerku

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 15:41

STIŽE DEVOJČICA! Mina Milutinović i Nemanja Nedović odabrali NEOBIČNO IME za ćerku

Par ne može da sakrije radost.

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović će ove godine postati roditelji, a Mina će na svet doneti devojčicu.

Budući roditelji već su izabrali ime za naslednicu i ona će se zvati Talia, ime grčko-latinskog porekla nastalo je od latinske reči thalia što znači cvetanje, bujanje, grčke reči thaleia što predstavlja muzu, srž.

Inače, Nemanja i Mina juče su organizovali darivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za bebu, poznatije kao "Bejbi šauer" u jednom prestoničkom restoranu, gde su okupili svoje prijatelje i članove porodice.

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.