ŠTITIĆE VAS OD SVAKE PREHLADE: Napravite ovu prirodnu mešavinu od samo 3 sastojka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTITIĆE VAS OD SVAKE PREHLADE: Napravite ovu prirodnu mešavinu od samo 3 sastojka

Oduševićete se!

Lečenje hroničnog kašlja i bronhitisa su uvek veliki problem, čak i za tradicionalnu medicinu.

Jedan domaći lek sadrži neke od najmoćnijih sastojaka, koji uspešno smiruju grlo i pluća, a mogu da izleče kašalj i bronhitis u kratkom vremenskom periodu.

Uz pomoć karakteristikama meda i banane, koji su glavni sastojci ovog recepta, moći ćete ovo sredstvo da dajete, ne samo odraslima, već i deci. Istovremeno ćete piti lek i uživati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njegovom ukusu!

Bananu izgnječite u pire, stavite u šerpu i dodajte ključalu vodu. Promešajte i ostavite da smesa odstoji 30 minuta. Kada se smesa ohladi dodajte med.

Važno je da med dodate na kraju, kako on ne bi izgubio sva svoja važna svojstva.

Uzimajte po 100 ml ovog sredstva 4 puta dnevno (ukupno 400 ml dnevno).

Količina data u receptu je dovoljna za jedan dan, i sledećeg jutra možete da pripremite svežu dozu. Olakšanje ćete osetiti već u roku od 3 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.