ŠTIKLA 17 i minijaturne GAĆICE pokrivaju međunožje - Pevačica se ovako pojavila, sve puca od prenaglašenih oblina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:12

ŠTIKLA 17 i minijaturne GAĆICE pokrivaju međunožje - Pevačica se ovako pojavila, sve puca od prenaglašenih oblina (FOTO)

Poznata pevačica Megan Di Stalion zapalila klub svojim novim autfitom.

Za poznatu pevačicu važi da uvek mami poglede svojim stajlingom, pa je tako i ovaj put odabrala odevnu kombinaciju kojom je svu pažnju privukla na sebe. U subotu uveče je atmosfera u jednom njujorškom klubu bila označena jako smelim izdanjem u kojoj se pevačica pojavila.

Megan je u klub stigla zajedno sa manekenkom Kari Delevinj i pevačicom Rene Rap, ruku pod ruku. Manekenka i pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su poznatoj reperki pomogale prilikom hodanja u obući sa jako visokom štiklom.

Slavna reperka je za ovu priliku odabrala haljinu od skoro pa potpuno providnog tila, u nijansi koja je na prvi pogled ista kao njena koža. Ispod haljine nosila je gaćice i grudnjak u bronzanim nijansama, a ceo autfit je upotpunila sa šminkom u nijansama koje joj odlično ističu lice, dijamntskim nakitom i krem sandalama.

Posebnu pažnju privlači duboki dekolte, a po izlasku iz kluba preko autfita imala je i crnu bundu od veštačkog krzna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.