STIGLE RODE! Svetski poznata glumica dobila PRVO DETE u petoj deceniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLE RODE! Svetski poznata glumica dobila PRVO DETE u petoj deceniji!

Nikad nije kasno!

Glumica Dajana Kruger (42) i zvezda serije “The Walking Dead” Norman Ridus (49) postali su roditelji devojčice. Slavni par često nazivaju "lepotica i zver" zbog Dajanine nežne spoljašnjosti i Normanovog "bad boy" izgleda.

Jedva je ostala trudna, a onda saznala da je izgubila bebu - u njenu čast je uradila ovu neobičnu stvar!

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on Oct 27, 2018 at 7:56am PDT

ŽELITE DA SE OSTVARITE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KAO RODITELJI? Evo KOJE namirnice morate da UVRSTITE u vašu ishranu!

Dajani Kruger je ovo prvo dete, dok je Normanu Ridusu drugo. On već ima 19-godišnjeg sina Mingusa sa modelom Helenom Kristensen.

VREDNA STVAR: Slađa Alegro otkrila ŠTA je to Seka Aleksić kupila njenoj ćerkici Mili! (FOTO)

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on Oct 10, 2018 at 1:48pm PDT

U OČIMA LJUBAV, A NA SLICI ONI... Objava Seke Aleksić otapa i najtvrđa srca (FOTO)

Krugerova iza sebe ima jedan brak. Kratko je bila udata za francuskog kolegu Gijoma Kanea, a nakon razvoda izjavila je da nikada više neće da se uda. Ridus se nikada nije ženio, ali izgleda da je Krugerova uspela da ga smiri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.