ŠTEDEO JE ZA VERENIČKI PRSTEN 10 GODINA: Kada je primetila jedan DETALJ - verenica ga je ŠOKIRALA REAKCIJOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 20:35

ŠTEDEO JE ZA VERENIČKI PRSTEN 10 GODINA: Kada je primetila jedan DETALJ - verenica ga je ŠOKIRALA REAKCIJOM!

Momak je podelio jedno jako neprijatno iskustvo...

Veridba je jedan od trenutaka u životu koji se pamti zauvek, ali nažalost, ne uvek po lepom.

Naime, jedan muškarac se na Redditu požalio da je kupio svojoj devojci verenički prsten koji je platio oko 17.000 evra, ali je od nje dobio potpuno neočekivanu reakciju.

- Da li sam loša osoba što sam verenici kupio prsten sa laboratorijskim dijamantom i odbio da ga zamenim za prirodni kamen? - upitao je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, kaže da se njegovoj verenici najpre dopao prsten, a onda ga je pitala koliko ga je platio.

- Rekao sam joj da sam ga platio oko 17.000 evra koje sam uštedeo poslednjih deset godina. Najpre je rekla kako sam previše potrošio, a onda je počela da me ispituje kako sam za te pare kupio tako veliki kamen, pa je čak tražila i sertifikat za dijamant koji sam dobio sa prstenom - ispričao je ovaj momak.

Kada je videla sertifikat i shvatila da nije reč o "pravom", već laboratorijskom dijamantu, bila je ljuta. On je, kako kaže, bio šokiran i to iz nekoliko razloga.

- Prvo, zna šta mislim o prirodnim dijamantima, drugo, pitao sam sve njene prijatelje i njenu majku i svi su mi rekli da je ne bi bilo briga da li je dijamant na prstenu pravi ili laboratorijski - izjavio je on.

Uprkos tome što joj je objasnio da se za ovakav dijamant odlučio jer je ekološki bolji, a i jeftiniji, njegova verenica insistira da zameni prste i kupi joj pravi dijamant.

- Rekao sam joj da mi ne pada na pamet i da ako želi da vrati prsten i prekine našu vezu, prihvatam, ali neću ga zameniti. Tada smo se posvađali, ona je otišla kod roditelja i sada dobijam poruke od njenih prijatelja koji mi savetuju da pustim da bude po njenom i da zamenim prsten. Ali, jednostavno mislim da ovo nije stvar u kojoj treba da joj popustim - smatra momak.

Korisnici Reddita podržali su momka, poručujući mu da treba da ostavi devojku koja je spremna da raskine zbog prstena koji je dat iz ljubavi.

"Izgleda da je tvoja verenica neviđeni materijalista", prokomentarisala je jedna devojka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.