STAVITE KORU OD BANANE NA STOPALA PRED SPAVANJE: Uštedećete hiljade dinara, a rezultat će vas oduševiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 19:06

STAVITE KORU OD BANANE NA STOPALA PRED SPAVANJE: Uštedećete hiljade dinara, a rezultat će vas oduševiti

Pokušajte ovaj trik!

Odavno svi znamo zdravstvene dobrobiti banane, te kako su dve banane dnevno prava stvar jer sadrže mnogo šećera, ali za osobe sa dijabetesom mogu biti i opasne u većim količinama.

Banane daju mnogo energije, mišići se manje grče, stvara se manje želudačne kiseline, a banane i podstiču probavu. Osim toga, konzumacija banana pomaže protiv anemije pa su izvrsne za sve koje pate od nedostatka gvožđa.

Odlazak na pedikir može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti prilično skup, na sreću, postoji jedan praktičan trik s korom od banane, a koji može "napraviti čuda" za vaša stopala. Naime, banane su sjajne za pedikir: aminokiseline i vitamini koji se nalaze u tom voću mogu suva i ispucala stopala vrlo brzo opet učiniti glatkim i mekim.

Kako se koristi kora od banane

Oguli bananu, pojedite je i zadržite koru. Operite i osušite svoja stopala, pa uzmite koru od banane i sa unutrašnjom stranom natrljajte svoja stopala. Kora sadrži materije koje će omekšati i nahraniti vašu kožu. Potom isperite stopala mlakom vodom ili u lavoru s toplom vodom u kojoj ste razmutili malo praška za pecivo i vaš pedikir je završen bez skupih tretmana u salonima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.