STAVILA JE CRNI LUK NA VRAT I PRESPAVALA: Pomoglo joj je kod zdravstvenog problema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 16:01

STAVILA JE CRNI LUK NA VRAT I PRESPAVALA: Pomoglo joj je kod zdravstvenog problema!

Ovaj lek preporučuje i čuveni ruski lekar

Mnogobrojni benefiti crnog luka na zdravlje su opšte poznati.

Ruski lekar dr. Igora Knjazkina iz Sankt Petersburga preporučuje lek sa crnim lukom u lečenju štitne žlezde.

Lek sa crnim lukom koji preporučuje ruski doktor

Uveče, pre odlaska u krevet, uzmite glavicu crnog luka i presecite je na dve polovine, tako da sok curi iz njih. Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štitne žlezde jednom polovinom, prvo jedan deo, pa onda drugi.

Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok deluje preko noći. Ovo je jednostavan način, kojim se potpuno prirodno podstiču funkcije štitne žlezde.

Doktor Oleg Torsunov savetuje svima, koji imaju problema sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlezde, da pomognu svom obolelom organu tako što će – pevati!

On kaže da štitna žlezda i uopšte, celi endokrini sistem, tesno je povezan sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.