STAVI SE PRST U PUPAK: Ovako možeš da PREKINEŠ BOL i neprijatan osećaj u STOMAKU, STARI NARODNI recept

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 09:53

STAVI SE PRST U PUPAK: Ovako možeš da PREKINEŠ BOL i neprijatan osećaj u STOMAKU, STARI NARODNI recept

U slučaju nužde, pomaže!

Problemi sa želucem i varenjem mogu da budu veoma naporni. Bol nije neizdrživ, ali to ne znači da vas neće ometati u vašim svakodnevnim aktivnostima.

Ukoliko imate problem sa želucem koji ne radi kako treba ili imate osećaj kao da se podigao zbog čega imate tegobu u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, preporučujemo vam stari narodni lek, a to je masaža stomaka.

Započnite je tako što ćete leći na krevet, opustini se, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zanim kružnim pokretima ruke u smeru kazaljke na satu masirajte stomak. Ukoliko vam je lakše možete koristiti neko eterično ulje koje ste prethodno zagrejali trljanjem između dlanova.

Nakon što se stomak i stomačni mišići opuste, pravite pokrete od želuca ka pupku dole kako biste ga smirili, a celu masažu završite pritiskom na pupak. Gurnite prst dupoko u pupak, sa blakim pritiskom.

Ubrzo ćete osetiti olakšanje, ali i pulsiranje i blago udaranje iznuta. Kada osetite da je stanje bolje sklonite prst.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.