STANJE JOJ SE POGORŠALO: Selena Gomez prebačena u psihijatrijsku ustanovu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANJE JOJ SE POGORŠALO: Selena Gomez prebačena u psihijatrijsku ustanovu!

Tamo ostaje do daljnjeg...

Pevačica Selena Gomez juče je hospitalizovana zbog emocionalnog sloma, piše tabloid TMZ.

Bila je IDEALNA DEVOJKA, a onda je krenula sa operacijama koje su je DEFORMISALE - evo kako danas izgleda

U bolnici je završila i pre otprilike dve nedelje zbog alarmantno niskog broja belih krvnih zrnaca, nakon transplantacije bubrega, pa je puštena nakon nekoliko dana kada se njeno zdravstveno stanje stabilizovalo, navode brojni izvori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bliski pevačici.

E OVO SAM SE SAD UDALA I NIKAD VIŠE! Hit snimak kruži internetom, SVAKA ŽENA će se prepoznati (VIDEO)

Međutim problem se vratio i Selena je ponovno hitno hospitalizovana protiv svoje volje zbog čega je doživela emocionalni slom, pa je prebačena u psihijatrijsku ustanovu, gde će ostati do daljnjeg, piše TMZ.

U vreme kada je prvi put hospitalizovana, Selena je na Instagramu objavila da će se neko vreme povući s društvenih mreža, a pre nego što je to uradila, u Instagram lajv videu odgovarala je obožavateljima na pitanja o mentalnom zdravlju i depresiji.

MAJKA ILI ĆERKA? Ceca i Anastasija se pojavile u crvenim haljinama! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Iako je kao glavni razlog povlačenja s društvenih mreža navela upravo očuvanje svog mentalnog zdravlja, mnogi su to i njen emocionalni slom povezali s navodnim venčanjem njenog bivšeg dečka Džastina Bibera s manekenkom Hejli Boldvin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.