STAKLO TUŠ KABINE UVEK JE PUNO KAMENCA: Rešite ga se zauvek uz SAMO 1 SASTOJAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2022, 19:54

STAKLO TUŠ KABINE UVEK JE PUNO KAMENCA: Rešite ga se zauvek uz SAMO 1 SASTOJAK

Ništa gore od aljkave tuš kabine, a priznaćete da ona tako izgleda kad god je ne obrišete posle svakog kupanja.

Čišćenje kupatila je, kao što i sami znate, često vrlo zahtevan poduhvat. Osim uobičajenog brisanja svih površina, problem koji zadaje najviše muka jesu naslage tvrdokornog kemenca, koji se taloži, na lavabou, kadi, ili tuš kabini. Osim što estetski narušava izgled ovih delova vašeg kupatila, takođe doprinosi i njihovom bržem propadanju, te je, naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savet da tokom redovne rutine čišćenja posebnu pažnju obratite upravo na uklanjanje ovih naslaga.

Tuš kabina je posebno osetljiva kada je taloženje kamenca u pitanju, pa ćemo se u ovom tekstu upravo na nju i fokusirati, s tim da rešenje koje ćemo predložiti možete primeniti i na druge delove vašeg kupatila.

Nabavite esencijalno ulje od limuna i prebrišite njime staklene površine tuš kabine - ne treba vam velika količina, jer je ono vrlo moćno. Uglancajte i voda će se, kao magičnim štapićem, odbijati i kliziti niz staklo.

Dovoljno je da to radite na svake dve nedjelje i biće vam mnogo lakše da održavate čistoću u kupatilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.