ŠTA TREBA DA URADIMO DA SE VRATIŠ? Samanta KONAČNO progovorila o povratku u kultnu seriju - ovo je bio njen NAJVAŽNIJI ZAHTEV

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 22:59

"ŠTA TREBA DA URADIMO DA SE VRATIŠ?" Samanta KONAČNO progovorila o povratku u kultnu seriju - ovo je bio njen NAJVAŽNIJI ZAHTEV

Kim Katral je odmah otkrla da je zvao šef HBO

Obožavaoci serije "Seks i grad" nikako nisu prihvatali da glumica Kim Katral nije više deo glumačke ekipe. Nova sezona serije "And Just Like That" izazvala je brojne polemiku upravo zato što mnogi smatraju da je četvorka bez Samante nepotpuna i da serija zato nije više onako autentična.

Na iznenađenje mnogih slavna glumica je objavila da će se opet naći u ulozi čuvene Samante >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džouns, iako se pričalo da je u svađi sa Sarom Džesikom Parker. Međutim, ova vest je i razočarala mnoge, jer će njena uloga biti epizodna, a kako navode strani mediji, imala je i 2 uslova.

Glumica Kim Katral konačno je progovorila o odluci da se vrati kultnoj seriji odnosno nastavku iste. Ispričala je kako je teklo pregovaranje. Iznela šta je tražila da prihvati ulogu.

"Veoma je zanimljivo kada vas pozove šef HBO-a koji kaže: "Šta treba da uradimo?". a ja sam rekla: "Hmmm, pusti me da budem kreativna", tvrdi Kim Katral da se tako odvijao razgovor.

Njen zahtev bio je sledeći: "A jedna od tih stvari bila je vratiti Patršu Fild i pomisila sam, ako se želim vratiti, moram se vratiti s takvim stilom Samante, moram to pokrernuti napred i uspeli smo", rekla je danas za The View.

Zanimljivo je i da, dok se polako zahuktava druga sezona "And Just Like That" na HBO Max-u, Netfliks nije sedeo skrštenih ruku.

premijerno prikazana serija "Glamorous" u kojoj je glavna zvezda ni manje ni više nego Kim Katral.

Interesantno je da je Netfliks najavu serije započeo s rečima "And just like that…", čime se asocira na spinof seriju i prejudicira sukob dve zvezde - Kim i Sare. 

Umesto Samante Kim Katral se ovog puta našla u ulozi Madolin Adison, vlasnice kozmetičkog carstva. Kako se navodi u ovom svetskom magazinu, najnoviji lik Kim Katral je sličan Samanti po surovom profesionalizmu i duhovitom šarmu, međutim, odiše ženstvenošću i mnogo je ranjiviji.

Kim Katral vraća se u jednoj sceni nove sezone serije "And Just Like That" u kojoj razgovara telefonom sa Sarom Džesikom Parker, ali su one tu scenu snimale odvojeno. Glumica se nije videla ni sa jednim članom ekipe, piše Daily mail.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.