ŠTA JOJ SE DOGODILO? Tamara Đurić više ne liči na sebe, operacije joj DEFORMIŠU LICE - evo kako SADA izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 19:23

ŠTA JOJ SE DOGODILO? Tamara Đurić više ne liči na sebe, operacije joj DEFORMIŠU LICE - evo kako SADA izgleda (FOTO)

Nekadašnja učesnica rijalitija i devojka poznata po oštrom jeziku, starleta Tamara Đurić postala je neprepoznatljiva.

Da li je reč o prevelikom broju operacija, ili dorađuje svoje lice u programima za obradu fotografija, tek, lice starlete Tamare Đurić je dobilo potpuno drugačiji oblik, a mnogi se pitaju šta joj se desilo.

Ona je na društvenoj mreži Instagram pre par dana objavila fotografije i pokazala koji je povod njenog odlaska u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Istanbul.

Tamara je kao i većina njenih koleginica otišla u Tursku zbog estetskih korekcija, što je fotografija koju je objavila i potvrdila.

Starleti je cela glava obavijen zavojom, a lice joj je natečeno i u modricama. Ona je zatim par dana nakon toga objavila novu fotografiju, na kojoj je potpuno neprepoznatljiva.

Kako su pratioci zaključili, Tamara je u Turskoj obavila operaciju zatezanja lica, “mačje oči”, kao i zatezanje kapaka i oblikovanje jagodica, a zbog crnog poveza koji nosi, mnogi su ubeđeni da je imala i korekciju vilice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.