ŠTA JOJ JE OVO NA RUKAMA? Senida htela da se pohvali novim manikirom, usledili BRUTALNI KOMENTARI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 16:34

ŠTA JOJ JE OVO NA RUKAMA? Senida htela da se pohvali novim manikirom, usledili BRUTALNI KOMENTARI!

Teško je opisati prizor.

Pevačica Senida Hajdarpašić poznata je i po svom jedinstvenom stilu. Odevne kombinacije koje ova pevačica bira vrlo čestu su veoma smeli i retko koja žena bi se usudila da ih nosi.

Jedan od detalja koji nam uvek zapadne za oko, kada je reč o Senidi, su njeni nokti. Često nosi duge nokte, a ovoga puta je otišla i korak napred.

A post shared by Senidah (@senida_h)

Pevačica je na Instagramu podelila snimak svog novog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manikira, a prizor je malo je reći neobičan. Pored izuzetno dugih, tamnih noktiju, odmah se primećuju i ukrasi za nokte, a reč je o svetlucavim broševima koji su nalepljeni na nokte, raznih oblika kao i prstenje koje se proteže selom dužinom noktiju. Ovakav prizor teško je objasniti, pa je najbolje da pogledate na sniku u nastavku.

Odmah su usledli i komentari kao i pitanja za pevačicu, a ljudi su želeli da znaju kako održava higijenu i kao uopšte koristi ruke sa ovolikim noktima.

A post shared by Senidah (@senida_h)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.