ŠTA JE POTREBNO DECI NAKON RAZVODA? 4 stvari na koje roditelji treba da obrate pažnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 20:28

ŠTA JE POTREBNO DECI NAKON RAZVODA? 4 stvari na koje roditelji treba da obrate pažnju

Ponekad brak, uprkos svim naporima partnera, više ne može da traje i razvod je neizbežan. Ali kada su partneri roditelji, razvod ne pogađa samo njih, već i njihovu decu. Mnoga pitanja se tada otvaraju, a najveće od svih se tiče brige o tome kako će deca podneti rastajanje svojih roditelja.
Razvod roditelja deci uvek teško pada, a glavna obaveza mame i tate je da se potrude da mališani njihov razlaz što manje osete.
I oni su toga svesni, ali odrasli često na pogrešan način pokušavaju da olakšaju deci ovu situaciju – kupovinom igračaka i takmičenjem ko će više da im ugađa, mama ili tata.
Postoje neke druge stvari koje razvedeni roditelji mogu da urade kako bi pomogla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.