ŠTA JE OVO OBULA? Jovana Jeremić se skinula pa pokazala šta ima ispod kaputa, ali svi gledaju u jedan detalj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 11:39

ŠTA JE OVO OBULA? Jovana Jeremić se skinula pa pokazala šta ima ispod kaputa, ali svi gledaju u jedan detalj (FOTO)

Nisu navikli da je viđaju u ovom izdanju.

Jovana Jeremić nastavlja u istom maniru na Instagramu. Pronašla je savršeni šablon za provociranje i lavinu komentara tako da je svaka njene objava dosta propraćena od strane pratilaca.

Komentari se samo nižu, a Jeremićeva ne mari, već nastavlja u svom pravcu.

- Za komandanta, samo generalski. Oduševljena je malo reci sa ovim kaputicem - napisala je u opisu videa na kojem je pokazala svoju novu odevnu kombinaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetli kaput srednje dužine, sa militari, admiralskim nitnama na rukavima. Ispod njega je nosila srebrnu suknju i bluzu. Cipele su pomalo u stilu sedamdesetih, sa niskom i četvrtastom potpeticom.

"Super kaputić i odlične damske cipele, furaj ovaj fazon, mnogo lepše ti stoji."

"Blago tvom mužu sto ima prilike da ti mazi divno telo."

"Lepa kombinacija, dama sa stilom, ali nisam ja tebe navikla takvu, ma obuci nesto unikatno. Živi kako hoćeš, a ne kako mnogi žele, ma mnogi ti i zavide zato i pišu gluposti jer nemaju ni mrvicu od onoga sto ti imaš."

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.