SRPSKA SNAJKA IZ ZULU PLEMENA UZVRAĆA UDARAC: Naledi Repaja besna zbog prozivki da smo PARADAJZ TURISTI, ona na moru kuva PUNJENE PAPRIKE i ponosi se time

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 15:00

SRPSKA SNAJKA IZ ZULU PLEMENA UZVRAĆA UDARAC: Naledi Repaja besna zbog prozivki da smo PARADAJZ TURISTI, ona na moru kuva PUNJENE PAPRIKE i ponosi se time

Zapušila je usta svima koji prozivaju naše ljude i rugaju im se

Paradajz turisti često izazivaju raspravu u društvu. Dok jedni smatraju da je sasvim u redu nositi sendviče na plažu i da nije ispravno vređati porodice sa slabijom materijalnom situacijom, drugi smatraju da je takav vid turizma primitivan.

Ova tema dotukla je i Naledi Repaju, devojku iz plemena Zulu i najpoznatiju srpsku snajku. Ona je već nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u srećnom braku sa Bojanom iz Požarevca zbog kojeg se preselila u Srbiju i sa kojim je u našoj zemlji osnovala porodicu.

Odlučila je da snimi video o paradajz turistima i tom prilikom istakla da ne krije koliko se čudi tome što se isključivo turistima pripisuje ova "etiketa", jer je paradajz turizam rasprostranjen na sve strane. 

- Nas su zvali paradajz turisti, pa Nemci su došli i ljuštili paradajz pored nas. Idemo mi u Grčku, a kažu da smo mi paradajz turisti... I seli smo i pričali smo i kako sam razumela, krčka se pasulj, punjena paprika, a vi ste na plaži, a onda kad dođete kući, jedete punjenu papriku i sve to, počela je Naledi i dodala:

- Ali najgore što on meni kaže da su Nemci ljuštili paradajz, a oni nikada nisu dobili pečat da su paradajz turisti. To mi je ispričao jedan čovek, stariji čovek. Kaže mi on to, ja se nasmejem, rekla je Naledi Repaja i otkrila da je i ona paradajz turista:

- Mene svekrva preselila u Crnu Goru, pravimo punjenu papriku, odemo na plažu, kada se vratimo kući, jedemo punjenu papriku. Uf, znaš kako je to dobro. I to je toliko lepo, ja ne znam u čemu je problem. U čemu je problem da jedeš punjenu papriku? Moraš nešto da jedeš. Kad ideš po tim mestima na Balkanu, šta fali? Šta fali da odeš u Grčku i skuvaš punjenu papriku?, rekla je srpska snajka.

Ubrzo je dobila podršku od pratilaca koji su izrazili simpatije. "Drago mi je da ti se dopada balkanska hrana", "Kako si slatka dok pričaš", "Ja tebe obožavam", "Tako je, bravo", "Konačno neko da kaže kako stoje stvari", glase samo neki od komentara. Pogledajte snimak u kom Naledi govori o paradajz turistima:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.