SRBIJA – VIŠE OD LEPOTE: Elegance Beauty Spa dobitnik prestižnog priznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 11:27

SRBIJA – VIŠE OD LEPOTE: Elegance Beauty Spa dobitnik prestižnog priznanja

Prvih dana leta održana je Druga međunarodna konferencija Srbija – više od lepote.

Domaćin manifestacije bila je Sokobanja, a glavni deo programa odvijao se u luksuznom hotelu na samoj obali reke Moravice. Tokom dva dana trajanja konferencije, 21. i 22. juna predstavile su se kompanije iz Srbije i regiona koje se bave turizmom, velnesom, zdravljem i lepotom, kao i uspešni turistički poslenici, opštine i istaknuti pojedinci.

Organizatori druge konferencije Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – više od lepote, kao i prve koja je u februaru ove godine održana u Vrnjačkoj Banji, bili su Dejan Pantić i MSD tim Srbija.

Sokobanja je izabrana kao mesto održavanja druge konferencije kako bi se dodatno promovisale lepote i ponuda jedne od najposećenijih banja u Srbiji, čija popularnost već odavno prevazilazi domaće okvire. Prateće aktivnosti organizovane su na banjskoj promenadi, uz prisustvo velikog broja posetilaca, kako gostiju i turista, tako i učesnika same manifestacije.

Među učesnicima i panelistima su bili i predstavnici ministarstava u Vladi Srbije i ambasada zemalja učesnica konferencije, lokalnih samouprava, turističkih organizacija i agencija, hotela visoke kategorije iz regiona, javne ličnosti i mnogi drugi. Održani su brojni okrugli stolovi na teme turizma, velnesa, lepote i zdravlja, a uručene su i nagrade najistaknutijim ličnostima i kompanijama.

Značajno mesto imala je i promocija kompanije Elegance Group, koju je predstavljala vlasnica Danijela Vukojević. Ova kompanija je u poslednjih nekoliko godina dospela na vodeće mesto u Srbiji kada je kozmetička scena u pitanju, pa ne čudi što joj je pripala specijalna nagrada u kategoriji kompanija koje se bave lepotom i zdravljem. Kompaniji Elegance Group, u čijem okviru deluje i Elegance Beauty Spa, salon u Beogradu na vodi, pripalo je prestižno priznanje Beauty Award for Excellent, za najekskluzivniji salon lepote i kozmetike u Srbiji.

- Veliko je zadovoljstvo i čast učestvovati na ovakvoj manifestaciji i biti proglašen za najuspešniju kompaniju u svojoj delatnosti, rame uz rame sa velikim imenima u oblasti turizma i velnesa. Lepota naše zemlje ogleda se i na licima naših žena, koje su negovane, aktivne, uspešne i koje su konačno naučile da je došlo vreme da se posvete sebi. Mi nudimo negu koja je potpuno prirodna, zdrava, ekološki besprekorna, zasnovana na proverenim proizvodima i ispitanim tretmanima. Ova nagrada znači da je naš trud prepoznat i uvažen ne samo u Srbiji nego i van granica naše zemlje i da smo postali brend. Međutim, mi smo otišli i korak dalje jer smo doveli svet kod nas, poslujući sa najvećim imenima u oblasti clean beauty kozmetike. Ulažemo mnogo truda da svojim klijentima ponudimo najbolje proizvode, a da smo u tome uspeli dokaz je i ova nagrada. Za relativno kratko vreme pozicionirali smo se kao jedna od najuspešnijih domaćih kozmetičkih kuća i doprineli promociji Srbije u svetu. Sada ambiciozno pravimo planove za dalje širenje poslovanja, putem franšize, ali i kroz obrazovanje stručnog kadra u ovoj oblasti. Sve je više zainteresovanih za naš recept poslovanja, jer kao što i ime ove manifestacije kaže – u pitanju je mnogo više od lepote. Iza prave i čiste lepote stoje nauka, zdravlje i pravilan profesionalni pristup. Zahvaljujem vam na dodeljenom priznanju, a u narednom periodu Elegance Group vam obećava još noviteta kao jedini regionalni distributer čuvenih svetskih kozmetičkih brendova - izjavila je vlasnica Elegance Group Danijela Vukojević, primajući nagradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.