SRAM JE BILO! Čuvena glumica živela u izobilju i bogatstvu, a PETORO DECE joj OBOLELO od buđi u stanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 15:10

SRAM JE BILO! Čuvena glumica živela u izobilju i bogatstvu, a PETORO DECE joj OBOLELO od buđi u stanu!

Nekada je bila bogatašica, a sad živi u bedi.

Život glumice, autorke i nekadašnje bogatašice, Tori Speling, pre izvesnog vremena krenuo je nizbrdo, pa tako danas živi u lošim i neadekvatnim uslovima.

Njen otac čuveni televizijski mogul i multimilioner Aron Speling, čije se bogatstvo procenjivalo na 600 miliona dolara, u nasledstvo joj je ostavio samo 800.000 dolara koje je glumica potrošila u jednom pogrešnom potezu.

Veliki ostatak pripao je Torinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majci, koja je sve dala u dobrotvorne svrhe. Javnosti je poznato da glumica nije u dobrim odnosima sa majkom Kendi, te joj ona nije pružila pomoć pri finansijskoj krizi, ali je osnovala fond u iznosu od deset miliona dolara koji će naslediti Torina najstarija ćerka.

- Tori ima potrošačku maniju, uđe u radnju i potroši 60.000 dolara za jedan dan - rekla je Kendi Speling za Dailymail.

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Tori je letos primljena u Hitnu pomoć zajedno sa svojom decom, a ono što je šokantno jeste činjenica da su se deca razbolela zbog buđi koja se nalazila u njihovom domu.

Zvezda nekadašnje hit tinejdžerske serije "Beverli Hils" podelila je s pratiocima na društvenoj mreži Instagram da su njena deca već mesecima bolesna, i to s različitim simptomima. Naime, svako je dete imalo neke svoje probleme koje niko nije uspeo da reši. Ispostavilo se de je kriva buđ koju su otkrili u kući koju iznajmljuju, ali je nisu dovoljno ozbiljno shvatali.

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

- Razgovarajmo o buđi… Evo nas opet u hitnoj pomoći. Svi se vrtimo mesecima u ovoj neprekidnoj spirali bolesti. Razboli se. Ozdravi. Opet se razboli. Neko sam vreme mislila… pa, to se dešava kada imaš malu decu u školi, stalno donose bolesti kući. Infekcije zbog plesni, jeste li to ikad iskusili? Samo se stalno razboljevate, jedna infekcija za drugom. Infekcije disajnog sistema. Ekstremna alergija, kao i osip na koži mog jadnog Fina. Dok danas sedimo ovde u Hitnoj svima uzimaju briseve, a prvo Finu sa streptokokom u grlu i visokom temperaturom. Sad znamo da ta kuća nije za život, da je opasna - požalila se Tori pratiocima, koju su ostali u šoku.

Inače, Tori ima petoro dece sa suprugom Dinom Mekdermotom.

Srbija Danas/Dailymail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.