SPEKTAKL NA KONCERTU: Dženifer Lopez zapevala DUET sa 11-godišnjom ĆERKOM! Dirljivo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL NA KONCERTU: Dženifer Lopez zapevala DUET sa 11-godišnjom ĆERKOM! Dirljivo! (VIDEO)

Zanimljivo

Pored raskošne produkcije, kostimima i vrućih koreografija, prvo veče velike svetske turneje Dženifer Lopez obeležila je njena 11-godišnja ćerka Emi, koja je prvi put stala na veliku pozornicu i svojim glasom raspametila hiljade fanova, ali i slavnu majku.

Usred koncerta Emi je izišla na pozornicu kako bi s Dženifer otpevala "Limitless" (Neograničen), pesmu u čijem se spotu pojavila prošle godine, tumačeći mlađu verziju svoje majke. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se njene glasovne mogućnosti dosad mogle povremeno čuti na Instagram profilu njene majke, ovim nastupom je potvrdila da je itekako zainteresovana za muzički svet, u kom zapravo živi od rođenja.

"Nasledila je glas od oca. Neverovatna je!" priznala je nedavno Dženifer Lopez i dodala kako njen bivši suprug, slavni latino pevač Mark Antoni, s kojim ima i sina Maksa, s ponosom gleda na prve pevačke korake svoje miljenice. Najavljujući svetsku turneju Dženifer je dodala i kako deci ne želi nametati svoje strasti pa će Emi stati na pozornicu "ako to bude zaista želela".

Emin nastup je samo mali deo spektakularnog koncerta kojim je latino diva počela veliku svetsku turneju. Nakon dve godine u Las Vegasu Dženifer je svoj grandiozan šou odlučila da povede na put oko sveta, a na turneji "It's My Party" (To je moja žurka) obeležiće i 50. rođendan.

Pogledajte delić atmosfere sa koncerta na video klipu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.