SPAVAĆA SOBA JE PROŠLOST - Otkrijte koja su to mesta idealna za INTIMNE ODNOSE, pustite mašti na volju i uživajte

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 18:57

SPAVAĆA SOBA JE PROŠLOST - Otkrijte koja su to mesta idealna za INTIMNE ODNOSE, pustite mašti na volju i uživajte

Najpopularnije mesto za intimne odnose u domu nije uvek spavaća soba.

kako vam intimni život ne bi upao u monotoniju, poželjno je unositi novine – probati nove poze, drugačija mesta, igrati igrice. I u kuću možete da eksperimentišete.

Različite prostorije nude različite mogućnosti za intimnost, a mnogi parovi se slažu u tome da spavaća soba nije uvek najbolji izbor.

Stručnjaci naglašavaju da idealno mesto za seks u kući zavisi od ličnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sklonosti i želja. Istraživanje koje je sprovela firma „Skin Condoms“ otkrilo je da 78 odsto ljudi od 18 do 34 godine više voli da ima intimne odnose u dnevnoj nego u spavaćoj sobi. Sofa, kao centralno mesto boravka, pokazala se praktičnom i za intimne trenutke, posebno kada je reč o spontanom odnosu tokom zajedničkog gledanja filmova ili odmaranja.

Osim dnevne sobe, druga popularna mesta za intimne odnose su tuš-kada (74 odsto), automobil, otvoreni prostor u prirodi i plaža, kaže ovo istraživanje. Sve ove lokacije pružaju različite doživljaje i dodatnu dozu uzbuđenja tokom intimnih trenutaka.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.