SPASITE SVOJU VEZU NA VREME: Iskorenite ove osobine pre nego što VAŠ partner poludi zbog vas

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPASITE SVOJU VEZU NA VREME: Iskorenite ove osobine pre nego što VAŠ partner poludi zbog vas

Shvatite ovo kao upozorenje!

S obzirom na to da je lista svih stvari koje žene zameraju svojim partnerima predugačka, ovog puta smo se pozabavili time šta je muškarcima iritantno kod žena i koje su to osobine koje njihova izabranica nikako ne sme da ima!

Ako se pronalazite u nekoj, potrudite se da menjate svoje ponašanje, jer, po svemu sudeći, ostaćete bez voljenog muškarca!

Jači pol ne voli kada je njihova izabranica:

1. Nepristojna
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bahato i nepristojno ponašanje jednostavno ne priliči dami. Svaki muškarac pored sebe želi nežnu i suptilnu ženu, koja ima osnovne manire. Dovoljan je osmeh i pristojno ponašanje i već ste učinile dobar utisak na svog partnera.

2. Materijalista

Ni jedan muškarac ne voli kada vidi da je ženi novac na prvom mestu. Mali znak pažnje je uredu i to s vremena na vreme, ali muškarac koji za sebe traži devojku na duge staze, nikako neće izabrati osobu, koja danonoćno razmišlja o skupocenim poklonima.

3. Tračara

Jedna od najiritantnijih ženskih navika, za muškarce, svakako je tračarenje i uzaludno bavljenje tuđim životima. Vaš partner bi umesto toga mnogo radije slušao o planovima za zajednički vikend ili nekoj temi, koja vas zaista okupira. Muškarci su potvrdili da tračaranje smatraju osobinom, manje inteligentnih žena, a vi sigurno ne želite da ostavite takav utisak!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.