Osim za telo, pobrini se i za glavu - Jovana Jeremić  radi ŠPAGU u pretesnom KOMBINEZONU, a KOMENTARI pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 16:57

"Osim za telo, pobrini se i za glavu" - Jovana Jeremić radi ŠPAGU u pretesnom KOMBINEZONU, a KOMENTARI pljušte

Voditeljka nema više ni mere, a ni granice. Njene objave postaju sve slobodnije, a ovaj zeleni kombinezom je možda i skandalozniji od onog prošlog. Od nje se sve može očekivati, to je zasigurno.

Jovana očigledno ne zna za neukusan sadržaj na društvenim mrežama, a na komentare publike se baš i ne obazire, kao i uvek. Da li posle ere "Merlin Monro" se vraća u fazu "zeleni kombinezon", to nam ostaje da vidimo.

Jeremićeva je želela, očigledno, da se pohvali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom izdefibnisanom telu, tankom struku i zategnutim nogama. Na tome joj, zaista, svaka čast, vidi se da radi na sebi.

Ali, nije baš sve za društvene mreže, a tako očigledno misli i publika koja je prati. njima je ova fotografija "previše", jer se na njoj baš sve ocrtava.Komentari koji su usledili: " Ko ide našminkan u teretanu?, "Da, ako je slikanje sport.", "Osim za telo, pobrini se i za glavu!"

Verujemo da Jeremićevoj ovi negativni komentari uopšte neće poljuljati samopouzdanje i njenu viziju o sebi, jer je njoj sve u redu dok ona tako misli. nekada to može biti odličan stav, ali se nekada treba i zapitati, kada ti toliko ljudi upućuje kritike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.