ŠOU NA VENČANJU - Neverovatna transformacija mlade koja je SVE DOVELA DO SUZA! Ovo još NISTE VIDELI

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 18:26

ŠOU NA VENČANJU - Neverovatna transformacija mlade koja je SVE DOVELA DO SUZA! Ovo još NISTE VIDELI

Snimak mladoženjine reakcije kada prvi put ugleda kostim svoje mlade postao je viralan na internetu.

Poseban dan osvanuo je za dvoje zaljubljenih koji će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da" ni ne slutećida će zbog jedne scene postati prava internet senzacija.

Tom Gardner je čekao svoju buduću suprugu Bet da dođe do oltara, a kada se okrenuo da je prvi put ugleda u venčanici nije mogao da veruje šta vidi. Zbog starih običaja nije mogao da vidi mladu pre tog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutka. Sav uzbuđen se okrenuo, te umesto očekivane mlade u venčanici ugledao dinosaurusa!

Kada ju je ugledao prasnuo je u smeh. Mladoženja ju je gledao i smejao se do suza, a mlada je odreagovala isto.

Ovaj snimak nasmejao je sve i munjevitom brzinom postao viralan na društvenim mrežama. Obavezno pogledajte, nema šanse da se ne nasmejete!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.