SOLIDNA ČETVORKA SA DOBRIM GRUDIMA - SIGURICA! Stigla joj poruka namenjena drugu, a u prilogu i njena fotografija sa bazena! Blam nad blamovima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 19:10

"SOLIDNA ČETVORKA SA DOBRIM GRUDIMA - SIGURICA!" Stigla joj poruka namenjena drugu, a u prilogu i njena fotografija sa bazena! Blam nad blamovima!

Na vreme je shvatila s kim ima posla!

TikTokerka Samanta Rouz objavila je video u kom je ispričala kako je, baš kada se spremala da sa jednim dečkom ode na sastanak, od njega dobila poruku koja je bila namenjena njegovom prijatelju. Sadržaj poruke ju je i više nego šokirao.

U svom viralnom videu koji je sakupio gotovo 15 miliona pregleda Samanta je objasnila da je, nakon što joj se javio preko "Bumblea", aplikacije za upoznavanje, nekoliko dana razgovarala s muškarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po imenu Džejk. Njihova komunikacija brzo se sa aplikacije preselila na SMS, kada je ovaj dvojac odlučio da ode i na svoj prvi večernji sastanak.

Deleći sa pratiocima na interneta snimke ekrana njihovih poruka, jasno se moglo videti da joj je on pisao da "jedva čeka" da je upozna, kao i da je sebe nazivao "pravim srećnikom" što dogovara sastanak sa "tako zgodnom plavušom".

Ipak, nakon što je ovu devojku bombardovao s komplimentima, Džejk je Samanti slučajno poslao poruku namenjenu prijatelju u kojoj uz njenu fotografiju u kupaćem kostimu piše:

- Ne, brate, ona je solidna četvorka; očajna vremena zahtevaju očajničke mere i prosjaci ne mogu da biraju. Sve što sam video su grudi i siguran s...

Nakon što je shvatio da je poruku poslao njoj, dečko je Samanti poslao još jednu poruku kojom je hteo da se "izvadi". Objasnio joj je da je "pričao o nekoj drugoj devojci i da je greškom stavio njenu fotku"

- Barem je odmah pokazao svoje pravo lice i nisi trebala na njega da gubiš vreme - složili su se njeni pratitelji.

Kako je Rouz odlučila da ignoriše njegove poruke, dečko je brzo obrisao svoj "Bumble" profil. Zbog toga mnogi veruju da se radi o lažnom profilu iza koje stoji osoba koja je samo želela da Samanti poljulja samopouzdanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.