ŠOKANTAN SNIMAK: Britanska glumica koja je UBILA POLICAJCA uhapšena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTAN SNIMAK: Britanska glumica koja je UBILA POLICAJCA uhapšena! (VIDEO)

Prevelika tuga...

Britanska glumica Ana Riz uhapšena je nakon što je, očigledno u alkoholisanom stanju, divljala u noćnom klubu u Bangkoku.

Prema pisanjima britanskih medija, glumica je počela da divlja nakon što je ušla u verbalni sukob sa grupom muškaraca, da bi potom pokušala da pobegne. Ipak, tajlandska policija je uspela da je stigne i privede.

TURSKI MEDIJI RAZBESNELI KARLEUŠU: Duško Tošić uslikan sa nepoznatom devojkom! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Video hapšenja se već pojavio na društvenim mrežama a na njemu se vidi da je glumica bosa i u vlažnoj majici i da histeriše u trenutku dok joj policajci stavljaju lisice na ruke, a u ćeliji je zadržana na trežnjenju. Kako je rekao tamošnji šef policije, Ana je prebačena u zatvorsku bolnicu gde je bila testirana na narkotike i čim se prikupi sva potrebna evidencija, biće pokrenut postupak protiv nje.

POSLE 17 GODINA: Srpski pevač prvi put postao OTAC! Nasledniku dao najlepše SRPSKO ime!

Podsetimo, Ana je 2015. godine izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio četrdesetčetvorogodišnji policajac Napadol Vongbandit. Nakon ove tragedije, ona je doživela nervni slom, platila je samo deo novčane kazne koja joj je izrečena, nije išla u zatvor već je odslužila kaznu tako što se bavila društveno korisnim radom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.