ŠOKANTAN PODATAK! Žene otkrile gde najviše vole da VODE LJUBAV - zapanjeni smo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 20:29

ŠOKANTAN PODATAK! Žene otkrile gde najviše vole da VODE LJUBAV - zapanjeni smo!

Ova informacija je zapravo odlična za muškarce

Verovali ili ne, rezultati istraživanja ekipe sa Sleep Cupid portala, otkrili su zanimljive podatake o se*sualnim fantazijama žena. Da, moramo priznati da su nas neki od rezultata prilično zatekli, ali ako je verovati istraživanju koje je sprovedeno na više od 3.000 žena, većina fantazija je relativno lako ostvariva, što je odlična informacija za muškarce.

Zanimljivo je i da su prema ovom istraživanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene prilično avanturistički raspoložene, ipak, većina se verovatno stidi da predloži navedena mesta partneru.

Iznenađujuće, na prvom mestu su se našle stepenice, što je relativno lako ostvarivo u praksi. Zatim, žene sanjaju o se*su na mestima poput plaže, aviona, garaže, dvorišta ili kancelarije. Sve u svemu, osim aviona, ništa drugo nije problematično. Problematičan je procenat žena koje su razmišljale o se*su s kolegama s posla.

Da, čak njih 84 odsto sanjalo je o se*su s kolegom, a izgleda da ima i mnogo istine u onome da je moć afrodizijak, pa mnoge od njih sanjaju i o se*su sa šefom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.