ŠOKANTAN PODATAK: Ovo su POZE koje muškarci zapravo PREZIRU! Bile ste u zabludi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 13:50

ŠOKANTAN PODATAK: Ovo su POZE koje muškarci zapravo PREZIRU! Bile ste u zabludi!

Komunikacija je akcija.

Do sada ste možda mislili da vaš muškarac obožava neke poze u kojima vi uživate, ali proverite dobro. U jednom istraživanju je objavljeno da oko čak 37 odsto muškaraca upražnjava određene poze u seksu. kako bi udovoljili partnerkama.

Prva poza koja im se najviše ne dopada je "stojeća", a najčešća objašnjenja muškaraca bila su: „oboje smo preniski, zbog čega ne možemo da pronađemo dobar ugao, a devojka ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni dovoljno da izbaci zadnjicu“.

Druga na listi jeste poza 69, dok je najmanje omražena od svih omraženih "obrnuta kaubojka". Ako to ne znate, pitajte svog muškarca, jer vam on to nikada neće samovoljno priznati.

Seks je mnogo lepši i uzbudljiviji kada uživaju obe strane. Kao i kod ostalih segmenata veze i kod seksa mora da postoji komunikacija. Bez komunikacije nema ni dobre akcije.

Pomenuto istraživanje je takođe pokazalo da su omiljene muškarčeve poze "doggy" i misionarska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.