ŠOK: Ovako SADA Tamara izgleda - osim iz zadnjice, IZVAĐENI SU joj silikoni iz...(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Ovako SADA Tamara izgleda - osim iz zadnjice, IZVAĐENI SU joj silikoni iz...(FOTO)

Borba za život i dalje traje.

Tamara Đurić objavila je još jedan selfi iz bolničke postelje i pokazala kako sada izgleda.

Ona već neko vreme leži na VMA, gde se tim lekara borio za njen život nakon što su joj pukli silikoni koje je ubrizgavala u zadnjicu. Nakon što se čitava drama malo stišala, Tamara je jednom prilikom najavila da će izvaditi silikone iz usana, što je izgleda i uradila.

DRHTAVIM GLASOM JE UPUTIO: "Sve što se desilo mom detetu..." >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Tamarin otac sledio srca doktora i DOKTOROVE DECE

Na najnovijoj fotografiji, starleta i pevačica izgleda vidno bolje a usne su joj zaista manje nego što su bile. Tamara je izrazila želju da u budućnosti izvadi i silikone iz grudi ali to još uvek nije uradila.

OPORAVLJA SE, IPAK... Posle pucanja silikona, Tamari Đurić će do kraja života ovo biti ZABRANJENO!

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on May 10, 2017 at 5:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.