ŠOK OTKRIĆE! Muškarci sa DEBLJIM DŽEPOM užasni su u krevetu! Ako hoćeš DOBAR SEKS biraj samo SIROMAŠNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK OTKRIĆE! Muškarci sa DEBLJIM DŽEPOM užasni su u krevetu! Ako hoćeš DOBAR SEKS biraj samo SIROMAŠNE!

Prilaze otvorenog srca.

Pripadnici jačeg pola, koji nisu zavidnog materijalnog statusa, nemaju mnogo aduta da privuku žene, pa im ne preostaje ništa drugo nego da budu duhoviti, pažljivi i dobri ljubavnici.

Muškarci sa nižom i prosečnom zaradom su verniji, emocionalno dostupniji i bolji u krevetu od onih sa dubokim džepom, pokazala je studija koju je sproveo Pew research center iz Vašingtona.

Navodno, pripadnici jačeg pola, koji nisu zavidnog materijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << statusa, nemaju mnogo aduta da privuku žene, pa im ne preostaje ništa drugo nego da budu duhoviti, pažljivi i dobri ljubavnici. Oni su ljubazni i nasmejani u komunikaciji sa nepoznatim ljudima.

Magazin Psychological science piše da su bogatiji ljudi grublji i bahatiji, jer smatraju da im nisu potrebna nova poznanstva, niti da se drugima dokazuju, dok muškarci slabijeg imovinskog stanja traže svoju šansu i otvorenog srca prilaze drugima.

Takođe, jedno istraživanje je pokazalo da su uspešni skloniji seksističkom ponašanju, dok ovi drugi podržavaju partnerke u karijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.