SMRŠAO je više od 90 KG I sada ga NIKO NE PREPOZNAJE: Slavni glumac iznenadio sve u Monte Karlu - svi se pitaju šta mu se dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 13:16

SMRŠAO je više od 90 KG I sada ga NIKO NE PREPOZNAJE: Slavni glumac iznenadio sve u Monte Karlu - svi se pitaju šta mu se dogodilo

Svoju transformaciju započeo je 2007. godine kada se posvetio zdravom životu.

Glumca Džona Gudmana (71) dugo nismo imali priliku da vidimo u javnosti, a sada se pojavio na premijeri treće sezone hit serije "The Righteous Gemstones" na 62. televizijskom festivalu u Monte Karlu. Dok je bio u medijskoj senci, njegov život i njegov izgled drastično su se promenili. Pojavivši se na premijeri izazvao je nevericu - svi su se pitali gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je još pola Džona.

Glumac se ceo život borio sa viškom težine, a u jednom intervjuu osvrnuo se na svoj put mršavljenja, objašnjavajući da je, kada se 2007. godine izborio sa zavisnošću od alkohola, odlučio da promeni svoj život iz korena:

- Nekada davno držao sam dijete po 3 meseca i smršao bih i do 30 kg, ali onda bih se vraćao svojim starim navikama i jeo bih sve što bi mi dolazilo pod ruku. Ovaj put želeo sam da idem polako i zdravo. Kreteo sam se dosta i vežbao. Dolazim u godine u kojima ne mogu da dozvolim sebi da se ne krećem, rekao je on.

Džon je prvi put o svojoj mukotrpnoj borbi sa težinom progovorio 2017. godine navodeći da se sa tim problemom bori od detinjstva:

- Počelo je kad sam bio klinac. Zaključavao bih se sam u kuću i jeo krišom, rekao je za magazin "Men's Health" i dodao: - Pričinjavalo mi je veliko zadovoljstvo da jedem, mislim da je to deo ličnosti alkoholičara.

Potpuno je promenio životni stil, umesto nekadašnjeg prejedanja počeo je da trenira. Tada se postavio sebi cilj da vežba šest dana u nedelji koristeći traku za trčanje ili eliptiku i da hoda najmanje 10 000 koraka dnevno.

Potpuno je redukovao i ishranu prebacivši se na plan inspirisan Mediteranom, a koji uključuje puno ribe, povrća, voća, maslinovog ulja i orašastih plodova.

I ako nije verovao u sebe i tvrdio je da će se za 6 meseci vratiti u "normalnu", ipak  nije prestao da se bori. Mediji pišu da je nekada imao neverovatnih 180kg. Čini se da je konačno dobio tu bitku, jer je toliko smršao, da je, onima koji ga znaju samo od ranije, u prvi mah bilo teško da ga prepoznaju.

Iako je još aktivan aktivan na filmu, postoji verovatnoća da ga niste prepznali niti shvatili da je upravo to onaj nekadašnji prepoznatljivi bucko.

Gudman je na crveni tepih stigao u bež pantalonama, teget sakou i beloj košulji. Strani mediji piše da je glumac izgubio više od 90 kilograma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.