SMRŠAĆEŠ DO NOVE GODINE! Čaj od ovog semena ne samo da ČISTI kožu, već i UBRZAVA metabolizam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRŠAĆEŠ DO NOVE GODINE! Čaj od ovog semena ne samo da ČISTI kožu, već i UBRZAVA metabolizam!

Veoma je efikasan!

Seme lana je veoma zdravo i jedan je od sastojaka koje bi uvek trebalo da imate na jelovniku. Veoma je bogat vitaminima, mineralima poput gvoždja, kalcijuma, fosfora i natrijuma, vlaknima i omega 3 masnim kiselinama.

Čisti organizam od toksina, normalizuje metabolizam, reguliše apetit i smanjuje nivo šećera u krvi. Pomaže kod održavanja željene telesne težine i odlično deluje na vašu kožu.

Seme lana apsorbuje izvesne sastojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrane, čisti organizam i istovremeno snabdeva organizam lecitinom, koji stimuliše metabolisanje masti.

Napravite čaj od lanenih semenki za mršavljenje

Sastojci: 1-2 kašičice usitnjenog lanenog semena, 250ml vode.

Način pripreme: U šoljicu hladne vode stavite laneno seme I neka odstoji nekoliko sati uz povremeno mešanje. Nakon toga kuvajte smesu 5 minuta, a zatim procedite. Ako želite da poboljšate ukus, možete dodati pola kašičice kamilice ili dunje. Najbolje je piti 2 do 3 šoljice čaja dnevno.

Ujutru na prazan želudac I pola sata pre jela. Redovno konzumiranje ovog čaja može da učini I da vasa koža bude zdrava I glatka. Pored toga što može da vam pomogne u gubitku viška kilograma, laneno seme se preporučuje I za lečenje raznih bolesti.

Pomaže da se eliminiše kamen iz bubrega I bešike, pomaže kod problema sa homoroidima, ubrzava proces ozdravljenja od opekotina I rana, pomaže kod artritisa, smanjuje kašalj I pomaže još kod mnogih drugih problema I bolesti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.